DOWNLOAD
zelfhulpboek “Burn-out, en nu?”

Een mooi geschenk – voor jezelf of een ander

Misschien zit je zelf thuis met een burn-out. Of wil je een vriend(in), collega of medewerker tot steun zijn. Dan is dit ‘zelfhulpboek’ een mooi geschenk, voor jezelf of om te geven. Een fijn boekje als onderdeel van je “Eerste Hulp bij Burn-Out“.

Waar gaat het over?

Het boekje gaat in op diverse aspecten die je in jezelf tegenkomt als je burn-out raakt.

Het startpunt daarbij is steeds mijn eigen persoonlijke ervaring met burn-out en wat mij dat gedaan heeft. Ingebed in gedichten en foto’s die ik in die periode (en daaraan voorafgaand) gemaakt heb, vertel ik mijn verhaal. Hopelijk voel je hierin herkenning, dat je niet de enige bent die dit doormaakt. En geeft het je de bevestiging dat er aan deze ellende ook weer een einde komt. En meer nog: dat het een begin kan zijn van een nieuwe levensfase, dichter bij jezelf.

Van daaruit geef ik – en daar is het een zelfhulpboek voor, – aanwijzingen voor wat ik jou gun en wat je zelf kunt doen om deze eerste maanden te overleven. Dat doe ik in de vorm van prettige en eenvoudige oefeningen in het omgaan met je lijf, je zintuigen, je emoties, je diepere Zelf.

Hoe – gratis – te verkrijgen?

Een digitale kopie van het boekje, in pdf formaat, kan je gratis downloaden. Als mooier alternatief (cadeautje?) bied ik je de mogelijkheid om een fraai verzorgde geprinte hardcover versie te bestellen. Als je je gegevens onderstaand invult ontvang je een email met de daarvoor benodigde download- c.q. bestelgegevens. Tevens word je toegevoegd aan de abonnees op mijn Nieuwsbrief.

zelfhulpboek "Burn-out, en nu?"

Burn-out, en nu? Een overlevingsgids

door Gerphil Kerkhof
64 pagina’s, met illustraties, 2018
gratis PDF | te koop als gedrukt boek

Ik wist immers vanaf de eerste dag dat dit niet zo maar een ramp is, maar ook een nieuw begin. En dat gun ik jou ook!

LEVEN VANUIT JE HART

“There is a crack in everything, That’s how the light gets in.”
Leonard Cohen

Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang het gratis boekwerkje

    Een digitale kopie van het boekje, in pdf formaat, kan gratis gedownload worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een geprinte versie te bestellen. Als je je gegevens onderstaand invult ontvang je een email met de nodige download- en bestelgegevens.
    Tevens wordt je toegevoegd aan de abonnees op mijn Nieuwsbrief. Uit privacy-overwegingen moet je dat zelf aangeven op het formulier.    *) Ik hoop dat je die interessant genoeg vindt om maandelijks (nooit vaker) te ontvangen en te lezen.