INTUÏTIE

Je proces wordt van binnenuit geleid. Intuïtie is het kanaal waarlangs je ontvangt wat er in essentie al is. Wat van betekenis is. Mijn begeleiding wil je daarvoor helpen openen. Door te gaan vertrouwen op je intuïtie, de ‘secret spice’.

INTUÏTIEF
kennen en volgen we ons proces

Alleen al in de ingeving om op zoek te gaan maakt je proces zich kenbaar. De aanzet daartoe is méér dan emotionele en geestelijke nood. Het is een weten dat we van binnenuit geroepen worden. Wat er nodig is – en geleefd wil worden.

Dat weten noemen we intuïtie. Intuïtieve, spirituele afstemming op wat Essentieel is. In onszelf, de ander, de relatie, de wereld.

Mijn begeleiding wil daarop aansluiten.

reading legt diepere structuren, gevoelens en overtuigingen bloot

HENRI POINCARÉ

Het is door logica dat we bewijzen,
het is door intuïtie dat we ontdekken.

1. Wat betekent “intuïtieve coaching”?

Mijn begeleiding is fundamenteel intuïtief. Ik heb geen vastomlijnd plan, werk niet vanuit een diagnose. Ik stem mij af op hoe het proces zich in jou ontvouwt.

Dat betekent ook, dat ik mij zo goed als ik kan verplaats in – verbindt met – hoe jij nu bent. Op ieder moment tijdens onze sessies. Emotioneel draag ik je en intuïtief ga ik je net iets voor.

Gaande het proces nodig ik je voortdurend uit jouw intuïtie te volgen. Wat zegt je lichaam dat belangrijk is? Welke gevoelens vertroebelen jouw helder weten, jouw Rusten in Zijn? Welke beelden komen daarbij op?

Spreek ook mijn intuïtie aan

Krijg jij de ingeving dat er een beeld in mij opkomt dat jou kan helpen? Vraag het mij dan, vanuit de aanname dat ik afgestemd ben op jouw proces. Dat ik jouw Zijn in zekere zin al zie en voel – al is het vaag, en door mijn (beslagen) bril.

Het hoeft niet waar te zijn, ik ben geen helderziende. Het kan je echter wel zeker helpen te doorvoelen hoe het werkelijk is bij jou.

2. Hoe ervaar je je intuïtie?

Gaande het proces zuiver je, al helend en verbindend met jouw Essentie, jouw intuïtie. Leer je je innerlijke kompas meer en meer te vertrouwen.

Dat doe je door je intuïtie en gevoeligheid te zuiveren.

Juist als je hooggevoelig bent

Zuivering van allerlei beperkende ‘voorgevoelens’, aannames en ‘bijgedachten’ die ons eigenlijk gevangen houden. Die gevoed worden vanuit een verkrampte houding van hyperwaakzaamheid, die zich zelfs in ons lichaam vastgezet heeft.

Of juist vanuit hunkerend verlangen en drang tot compenseren, dat ons gevangen houdt in illusies en ‘armoedebewustzijn’.

Intuïtie als een flits van licht

Echt intuïtieve ingevingen stemmen je echter juist vredig, liefdevol, krachtig en blij. Zetten je in het licht.

Zodra je het verschil voelt ontstaat er meer en meer onderscheid – en een openen voor jouw intuïtie. Jouw Zijn.

Ook het je telkens weer even verliezen in oude voorgevoelens wordt dan kansrijk. Een uitdaging om je intuïtie te scherpen. Te vertrouwen.

Ik vond het bijzonder prettig dat Gerphil heel rustig benoemde wat hij zag en dat hij mij uitnodigde om vragen te stellen als mij iets niet duidelijk was. Het was een fijne reis door mijn chakra’s waarin ik enerzijds bevestigd kreeg wat ik al min of meer wist en anderzijds nieuwe verrassende handvatten kreeg voor mijn verdere ontwikkeling.

Ronald van Aalten

Gezien willen worden, is voor mij een kwetsbaar en actueel thema. Tijdens de aurareading door Gerphil voelde ik mij meer dan 100% gezien. Ongelooflijk dat iemand die ik nauwelijks ken, zo scherp en volledig inzicht geeft in mijn ‘zijn’. Bevestiging, herkenning, verdriet, vertrouwen, liefde, er mogen zijn. Het was er allemaal. Een waardevolle ervaring die ik koester en waarmee ik verder kan met mijzelf ontwikkelen.

Joke van Ballegooijen

Tijdens de aura reading viel het mij op dat ik woorden hoorde die precies pasten bij het gevoel wat ik over mijn leven en mezelf had. Alleen had ik die woorden zelf nog niet gevonden. Gerphil Kerkhof gaf tijdens de sessie helder weer wat er in mij om ging. Dus voor mij was deze ervaring heel verrassend en passend in het moment waar ik stond.

Brenda Karsten

De auralezing door Gerphil gaf mij veel inzicht in mijn eigen kwetsbare plekken. Ook de beeldende beschrijving van waar mijn ontwikkeling nog meer naar toe zou kunnen motiveerde mij. Voor mij was de auralezing dan ook een mooie stap om dichter bij mezelf te komen en Gerphil deed dit bijzonder prettig, alsook de uitwerking op papier daarna was fijn om te lezen.

Anja Koning

Gerphil creëert vooraf en tijdens de reading een veilige sfeer waarin het prettig en goed voelt. Tijdens de reading hoor ik het “verhaal over mezelf”, opvallend duidelijk en kloppend! Tijdens de reading zijn er ook voldoende momenten waarop vragen gesteld kunnen worden en verdere uitleg gegeven wordt. Al met al een bijzondere ervaring.

Alexa Hillen

Tijdens de auralezing wist Gerphil heel zuiver mijn kern uit te tekenen. Ik vond het heel bijzonder dat ik, op mijn pad naar verbinding met mijn essentie, mijn levensverhaal zo helder en herkenbaar verwoord hoorde door een onbekende die ik nog nooit had gesproken of gezien. Het heeft mij gesterkt in het besef dat ik mijn eigen unieke pad bewandel. En hoe waardevol een reading kan zijn.

Marijke Lucassen

Alles en iedereen wil gehoord en gezien worden, zo ook de ziel die in je huist. Gerphil luistert en vertaalt op een rustige liefdevolle manier wat de ziel bloot wil geven op dat moment. Ontroerend om te horen en voelen wat er in je speelt en leeft zodat je daaraan gehoor kunt geven. Onduidelijke gevoelens worden zichtbaar en gevoelens van “dat dacht ik al ” worden bevestigd. Mooi om feedback van je systeem via Gerphil te mogen ontvangen.

Anja de Knecht

Ik heb de reading als zeer prettig ervaren. Gerphil komt over als een rustige en evenwichtige man die me een veilig gevoel gaf waardoor ik me kon openstellen voor zijn bevindingen. Over de inhoud van zijn reading kan ik zeggen dat er veel van wat er reeds sluimerde in mijn onderbewuste door Gerphil werd benoemd en zo ook mijn ‘weten’ werd. Al met al heeft de reading me richting en zelfvertrouwen gegeven.

Gea Beukema

Ben erg onder de indruk! Een prachtige lezing van wie ik ben en waar ik sta en ook naar waar ik ga!
Heel veel dank!

Mark de Haan

Ik was zeer onder de indruk hoe Gerphil op een kalme maar doortastende manier steeds de juiste woorden vond om mijn levensverhaal met veel detail te beschrijven. De reading bracht mij niet alleen veel herkenning, maar ook nieuwe aanknopingspunten om verder te onderzoeken. Ik ging vol energie en uitgebalanceerd de deur uit.

Robert-Jan Elias

In een fase van twijfel, me afvragend op welk spoor ik zit en of dat dan het goede is, kreeg ik een verbazingwekkend juiste en heldere kijk op mezelf. In alle rust ontvouwde Gerphil degene die ik ben én verwoordde hij de behoefte die ik heb nu ik bij het ouder worden een andere fase voel aanbreken.

Mieke Damave

De reading van Gerphil heeft mij op een diep niveau bevestigd in wie ik ben en waar ik nu sta. Het was bijzonder om zoveel in zijn reading te herkennen. Maar wat mij vooral heeft geraakt is iets te kunnen horen over wat er onder de oppervlakte bij mij speelt maar voor mij nog niet concreet te benoemen was. Een aantal kwartjes zijn gevallen en ik voel kracht, ruimte en nieuwe energie. Dat wens ik iedereen toe!

Cisca Jonkman

3. Hoe voed je je intuïtie?

Tijdens onze sessies word je intuïtie – je vrije bewustzijn, je innerlijke wijze instantie – voortdurend uitgedaagd. In het begin zal het nog moeilijk zijn je in deze vrije instantie in jezelf te verplaatsen, maar daar begeleid ik je in.

Door voelend bij ‘jezelf’ aanwezig te zijn: bij je beperkte versie die nog zó bepaald wordt door je verleden.

Loskomen van je beperkte versie

Ons beeld van wie wij zijn en van hoe de wereld is, is een constructie in ons hoofd. Gevoed vanuit ons verleden, gericht op het voorkomen van pijn – het vasthouden van beperkt comfort. Dat zichzelf steeds weer bevestigd door (kritische, beperkende, angstig-onzeker makende of hunkerende) ‘voorgevoelens’ opnieuw waar te laten worden.

Telkens weer in sessies voer ik je door deze laag van illusies vanuit het Huis van de Ouders in jou. Om door die grond heen naar aan jouw (Huis van) Zijn te tippen. De staat van helder weten, van Rusten in Zijn, Doen wat je ècht wil.

Gronding

Tijdens die sessies, maar ook voor jezelf, voed je jezelf. Vanuit een liefdevolle, zorgzame houding naar jezelf. Aarding, je voeten blijven voelen, ‘op je eigen kont zitten’ zijn daarin belangrijk.

Is het echt zo?

Maar ook door langer stil te staan bij wat je emoties in je boven brengen. Te leren onderscheiden tussen wat ècht is en wat opkomt vanuit je verleden – aan voorgevoelens, onzekerheden, hoop en hunkering.

Door jezelf steeds te vragen “is het echt zo?”.

En door het verschil te voelen tussen wankele gedachten vanuit vrees en verlangen, versus helder weten vanuit innerlijke rust en kracht.

Voel je je geïnspireerd?

Kan je moeilijk bij je emoties, of zijn je gevoelens zó sterk en wisselend dat je jou regelmatig de baas zijn. Het zicht op wie je bent en wat je ècht wil kwijt? Juist dan helpt het je openen voor wat er spontaan van dieper van binnenuit omhoog komt.

Daar heb je intuïtieve coaching voor nodig. Dus voel je uitgenodigd en neem contact met mij op!

Logo van de Beroepsvereniging voor Aurareaders

4. Mijn eigen intuïtieve ontwikkeling

Van jongs af aan stond ik extreem open voor zowel de gevoelens van anderen als voor prikkels van binnenuit. Daartussen klotste de onzekerheid. Tegelijk heb ik altijd het gevoel gehad dat er een stillere, heldere werkelijkheid áchter de verschijnselen lag. Die zich soms aan mij liet zien. En daartussen klotste de onzekerheid: wat is waar, wat is echt?

In mijn pubertijd ging ik mij verdiepen in alles wat maar met esoterie en metafysica te maken had. Om mezelf beter te begrijpen. Betekenis te zien in het leven.

Praktische intuïtie

Later gebruikte ik mijn intuïtie en mijn abstraherend denken in mijn werk. Voor de bedrijven waar ik voor werkte. Toch bleef het kriebelen.

Al snel begon ik dan ook aan wat uiteindelijk een vierjarige opleiding Psychic Reading werd bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Na het derde jaar stopte ik – verwerkte ik mijn scheiding, verloor ik mij in mijn werk.

Inspiratie, ingeving of roeping?

Jaren later zette een ingeving mij weer terug bij waar ik gebleven was. Bij wat ik aanvaardde als mijn roeping. Tegelijk dwong zij – mijn Essentie – mij op de knieën: ik raakte burn-out. Ik verlegde mijn koers, ging doen wat ik nu doe.

Gaandeweg volmaakte ik ook mijn opleiding Psychic Reading. Ik oefende mij in afstemming op mensen door hen een reading (auralezing) te geven. Tientallen readings heb ik gedaan – de citaten hierboven vertellen daarover.

Nu doe ik nauwelijks nog readings. Ik verweef mijn intuïtie in het geven van mijn sessies. Haak ik aan op het zelf-weten van mijn cliënt – en laat het proces zijn werk doen. Ook dat is intuïtie: weten dat wat ik nu doe precies is wat ik moet doen. Van binnenuit.

= Omdat ik er zo blij van word! =