RESET JE ADhD LIEFDE
in drie verademende dagen

ADD of ADHD – maakt je relatie anders

Heeft één van jullie ADD of ADHD? Dan weet je maar al te goed dat dat een uitdaging kan vormen in je relatie.

Het daagt je allebei uit. In je inlevingsvermogen in de ander. Je verdraagzaamheid en mildheid naar elkaar, zonder je eigenheid op te geven. Je vermogen dicht bij jezelf te blijven, juist ook als je dicht bij elkaar wil zijn. Om het mooie in de ander en elkaar te blijven zien, óók als het lastig is. Als je eigen gevoeligheden pijnlijk aangeraakt worden. Toch samen te blijven groeien – als mens, in relatie.

Hoe dat zit kan je lezen in artikelen als Jij en de AnDDer of ADD en de Liefde – op gespannen voet.

Reset je liefde

Herken je jezelf en jullie relatie hierin? Graag nodigen we je dan uit voor een lang weekend werken aan en genieten met elkaar. Om van een vrijdag- tot zondagmiddag te leren om op een andere, liefdevolle en wederzijds ondersteunende manier met elkaar in relatie te zijn. Je liefde te voeden, een reset te geven. Op basis waarvan je verder kunt bouwen. Weer dichter bij elkaar te komen – juist zonder jezelf te verliezen.

Waar werken we aan?

In deze drie dagen (3 t/m 5 juni) leer je op de eerste plaats om voelend – en steeds beter voelend – aanwezig te zijn (en blijven) bij jezelf, terwijl je bij de ander bent. Dat helpt je om vervolgens beter grip te krijgen op de negatieve, elkaar ook beperkende en destructieve interactiepatronen in je relatie.

Het stelt je ook in staat om je allerlei nieuwe manieren eigen te maken om op een meer liefdevolle en ondersteunende manier met jezelf en elkaar om te gaan.

Het is training èn spelen

Wees gerust: het is géén groeps(relatie)therapie. Het is een training in voelend en spelend anders-zijn en -omgaan met elkaar. Een geest- en relatie verruimende ervaring vol ‘aha-belevenissen’. De “neurodiverse” groep-setting helpt daarbij juist, biedt een dragend en herkenning-gevend veld.

Werken in samenspel

Het programma bestaat dan ook uit een mooie mix van Zijnsgeoriënteerde oefeningen, afgewisseld met zacht lichaamswerk en aanraaktherapie. Oefeningen die je dicht bij je persoonlijke Zijn en je samenzijn brengen.

Zij worden gegeven vanuit een samenspel van Essential Waves en HeartPepper Emotional Bodywork. Je trainers zijn Gerphil Kerkhof en Carolien Oosterhoff, respectievelijk zelf gezegend met ADD en ADHD. Wij stellen ons hieronder aan je voor.

Herbronningsweek: uitlijnen op Zijn - je eigenzinnigheid

Wanneer, waar, hoeveel?

  • Wanneer: vrijdag-zondag 3 t/m 5 juni 2022
  • Aantal deelnemers: 8-10 stellen
  • Locatie: ’t Zonnehuis in Loenen
  • Kosten: €1095 – vol pension
  • Vroegboekprijs (vóór 1/1/2022): €995
  • Zie voor de voorwaarden hier

Voel je je aangesproken?

Gebruik dan onderstaande knop voor het ophalen van het inschrijfformulier. Stuur ons dat – ondertekend – toe via de email.

Wij nemen dan telefonisch contact met je op om te bekijken of de verwachtingen van beide kanten op elkaar aansluiten.

INSCHRIJF FORMULIER

PHIL
BOSMANS

“Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden.”

De trainers

Gerphil Kerkhof - Essential WavesGerphil Kerkhof – is Zijnsgeoriënteerd therapeut en coach. Zijn missie is mensen te begeleiden in het ‘uitpakken’ van zichzelf: het Kostbare en eigenzinnige in hen, dat deels, om wat voor reden dan ook, verwrongen of zelfs zoek geraakt is, aan het licht te brengen. Juist ook in relatie – en juist ook als er AD(H)D in het spel is.

Carolien Oosterhoff - HeartPepperCarolien Oosterhoff – is lichaamsgericht Toptrainer & Registercoach, opleider, filmmaker, massagetherapeut en schrijver. Zij voelt zich gedreven om zichzelf, de ander, de wereld te helpen ‘optimaliseren’. Haar talent is om het maximale uit elke situatie te halen en te zien dat er altijd iets te leren valt. Haar passie is creëren.