Loading...
Coaching by Gerphil – Essential Waves – NEW2019-01-11T09:58:25+00:00

ESSENTIAL WAVES

De dromer in je uit laten komen

Werd jij vroeger ook altijd een dromer genoemd? Ze vonden je een warhoofd soms, best lief, gevoelig en vol fantasie hoor, maar ook een buitenbeentje. Altijd in je hoofd. Misschien ook wel gepest op school. Herken je dat?

En toch ben je goed terecht gekomen. Je redt je behoorlijk, en méér dan dat.

Tot het steeds minder lijkt te lukken. Alsof je op de een of andere manier in de verkeerde droom lijkt uit te zijn gekomen. Het hapert met je werk, je creativiteit, in je relatie. Er dreigt een burn-out zelfs. Je voelt een leegte in jezelf.

Gerphil Kerkhof - voor reading, coaching en burn-out begeleiding

Een positieve kijk op ADD en HSP

Wat nu als die dromerigheid van jou in de kern een gave was, een vergeten diamant? Een die je alleen maar hoeft te slijpen? In een andere zetting gevat?

Hoe meer jezelf zou je niet kunnen zijn? Zonder ook je zwaktes en lastigheden uit het oog te verliezen, maar met meer mededogen voor- en vertrouwen in jezelf. Dat begint bij jezelf te accepteren en waarderen, precies zoals je bent.

Coaching op jouw kompas

Coaching van Essential Waves helpt je je af te stemmen op de golflengte van jouw innerlijk baken. Om het unieke geschenk in jezelf te ontdekken dat jij de wereld te bieden hebt – en uit te pakken. Dat doe ik vanuit drie vertrekpunten:

  • Je burn-out erkennen als emotionele en spirituele wake-up call;
  • Je ADD/ADHD en vooral jezelf leren accepteren, waarderen, lief te hebben;
  • In jouw manier van Zien en Zijn je unieke signatuur als fotograaf ontdekken.

Kennismaken?

Nieuwsgierig naar wat ik jou – en jij jezelf – zou kunnen geven? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Maak een afspraak

BURN-OUT

Jezelf beter leren kennen dóór je burn-out. Het onderkennen ervan als een levensles om er sterker, méér jezelf, weer uit te komen.

Opgebrand?

ADD / ADHD

Je zelftwijfel omzetten in zelfacceptatie en -liefde. Je bijzonderheid onderkennen en waarderen, als een gave. Van daaruit beter om leren gaan met ook je lastigheden.

Druk of Dromerig?

ZIEN en ZIJN

Leren Zien en Zijn door fotografie. Je eigen signatuur ontwikkelen en gaandeweg ontdekken wie jij bent als mens en fotograaf.

Onscherp?

LEES MIJN
ARTIKELEN

Vanuit mijn kennis en ervaring, als zijnsfilosoof en coach, schrijf ik regelmatig artikelen die je aan het denken willen zetten.

Zoals onlangs: artikelen over dromers, over de limbische verklaring van burn-out en over burn-out als spirituele crisis. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!

  • burn-out boekje als geschenk

Een mooi geschenk bij burn-out

Gebaseerd op mijn eigen ervaringen met de verwerking van mijn burn-out schreef ik een ‘overlevingsgids’. Voor een stukje herkenning en bemoediging, maar ook met praktische oefeningen die mij in ieder geval geholpen hebben. Een mooi geschenk voor jezelf of voor iemand in je omgeving.

  • mushin - infrared image middenduin

Mushin – the back side of musing

Als je burn-out of ADD-er bent zal je het herkennen: je hoofd zit vol met onrust, allerlei dingen houden je bezig. De contemplatieve staat van ‘mushin’, no-mind-ness, lijkt dan ver weg. Ik leerde dat de sleutel juist ligt in het opgeven van focus, in unfocus. Give it a try!

  • Dromers uit laten komen

Dromers uit laten komen

Als kind was je een dromer - gevoelig, introvert en vaak in dromenland. Als volwassene heb je ermee leren omgaan - tot dat compenseren steeds lastiger gaat. De onrust groeit, een gemis aan levensvervulling maakt zich voelbaar. Tijd om terug te gaan naar je kern - om als dromer uit te komen.